Tradicinė pica „Capricciosa“

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tradicinė pica „Capricciosa“
Tradicinė pica „Capricciosa“
Tradicinė pica „Capricciosa“
Autorius apie receptą: „Capricciosa“ – tikriausiai viena populiariausių ir daugelio mėgstamų picų. Tradiciškai ji gaminama su alyvuogėmis ir artišokais, bet jei šių ingredientų „Capricciosa“ – tikriausiai viena populiariausių ir daugelio mėgstamų picų. Tradiciškai ji gaminama su alyvuogėmis ir artišokais, bet jei šių ingredientų nemėgstate, galite atsisakyti, puiki pica pavyks ir be jų. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite 2 dideles picas. (...daugiau) Ieva, Dar kąsnelį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui:
470 gramų miltinis mišinys itališko stiliaus picai (naudojome „City Taste“ )
200 mililitrų vandens (šilto)
45 mililitrai alyvuogių aliejaus
Viršui:
250 gramų mocarela sūrio
100 gramų pievagrybių
100 gramų artišokų (konservuotų, pjaustytų)
1 saujelė juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
6 šaukštai konservuotų pomidorų (trintų)
8 griežinėliai kiaulienos kumpio (virto)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis prieskonių picai (bazilikų, raudonėlių, mairūno)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Suberkite miltinį mišinį į dubenį. Supilkite šiltą vandenį ir aliejų. Minkykite tešlą tol, kol ji nelips prie rankų. Suformuokite kamuolį ir kildinkite 30–40 minučių šiltoje vietoje.
2.
Tešlą padalykite į 2 dalis. Ant miltais pabarstyto paviršiaus suformuokite ovalų lakštą ir dėkite į kepimo skardą.
3.
Picos padą aptepkite alyvuogių aliejumi ir trintais pomidorais. Sudėkite plėšytą mocarelą, griežinėliais supjaustytus pievagrybius, kumpio juosteles ir pjaustytas alyvuoges. Konservuotų artišokų gabalėlius gerai nuvarvinkite, nusausinkite ir sudėkite ant picos. Apibarstykite picos prieskoniais.
4.
Kepkite iki 200–220 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital