Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g susmulkinto pieniško šokolado;
6 šaukštai plaktos grietinėlės;
iki 100 g baltojo šokolado.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Įdėkite šokoladą ir grietinėlę į puodelį. Pakaitinkite, kol užvirs, ir palikite atvėsti 5 minutėms. Tuomet išplakite iki vientisos masės. Atvėsinkite iki kambario temperatūros. Padėkite paruoštą tortą (pagal savo mėgiamą receptą) į lėkštę ir pilkite ant jo masę, tolygiai paskirstant. Tortą dėkite į šaldytuvą, kad užstengtų glazūra ( iki 5 valandų).
Norėdami sukurti voratinklį, ištirpinkite baltą šokoladą, supilkite jį į konditerinį švirkštą ir padarykite tokį voratinklį, kokį matote nuotraukoje.