Torto Napoleono lakštai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Torto Napoleono lakštai
Autorius apie receptą: Lakštai iškepa sviestiniai, trapūs. Iš šio ingredientų kiekio iškepa 15 - 16 lakštų. Lakštai iškepa sviestiniai, trapūs. Iš šio ingredientų kiekio iškepa 15 - 16 lakštų. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
700 gramų kvietinių miltų (+ apie 50 gramų kočiojant lakštus)
450 gramų sviesto (šalto)
200 mililitrų vandens (ledinio)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai obuolių acto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą supjaustyti, dėti į dubenį. Įmušti kiaušinius, berti miltus, druską ir trinti pirštais iki trupinių. Supilti vandenį, actą ir minkyti iki kol neliks sviesto gabaliukų.
2.
Paruoštą tešlą suformuoti į rutulį, padalinti į 12 nedidelių gabaliukų ir kiekvieną susukti į maistinę plėvelę.
3.
Paruoštus gabaliukus dėti į šaldytuvą bent 2 valandoms.
4.
Kiekvieną gabaliuką iškočioti iki 28 - 30 cm skersmens lakštą, subadyti šakute. Jei reikia pabarstyti miltais.
5.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi. Dėti paruoštą lakštą.
6.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje ir kepti iki kol gražiai apskrunda.
7.
Kai iškeps, dar karštą apipjauti pagal torto formos dugną (naudojau 24 cm skersmens). Nupjautus kraštus naudoju trupiniams.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital