Tortilijų užkandėlė su mėsyte ir grybais

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tortilijų užkandėlė su mėsyte ir grybais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai paprastas, tačiau skanus užkandis, kurį ruošti norėsis vis dažniau. Galima ruošti ne tik su šiuo įdaru, bet ir kitais mėgstamais. Tinka plėšyta vištiena ar kiauliena Labai paprastas, tačiau skanus užkandis, kurį ruošti norėsis vis dažniau. Galima ruošti ne tik su šiuo įdaru, bet ir kitais mėgstamais. Tinka plėšyta vištiena ar kiauliena apkepta su morkomis bei paprikomis. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
8 vienetai tortilijų (vidutinio dydžio)
300 gramų rūkytos vištienos (arba keptis, virtos)
250 gramų pievagrybių
200 gramų mocarela sūrio (tarkuoto arba fermentinio, kito mėgiamo)
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tortilijas perpjauti arba perkirpti per pusę, susukti į ragelius ir sutvirtinti mediniais iešmeliais, kad neiširtų. Nesukite jų siaurų, kad po to tilptų daugiau įdaro.
2.
Ragelius sustatyti į kepimo formą plačiąja dalimi į apačią, kiekvieną ragelį patepti alyvuogių aliejumi.
3.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje, apie 10-15 minučių (tik stebėkite kaip kepa, kad nesuskrustų). Apkeptus ragelius išimti iš kepimo formos ir iš ragelių ištraukti dantų krapštukus.
4.
Įdarui pievagrybius, svogūną, česnakus, rūkytą vištieną smulkiai supjaustyti.
5.
Į keptuvę pilti aliejų, gerai įkaitinti, suberti svogūną, česnakus, kepti, kol svogūnai taps skaidrūs. Tuomet į keptuvę suberti pievagrybius ir kepti, kol iškeps, berti druską, pipirus, išmaišyti. Atvėsinti.
6.
Į paruoštą įdarą berti tarkuotą sūrį, rūkytą vištieną, dėti majonezą išmaišyti ir įdaryti paruoštus krepšelius.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital