Tortilijų suktinukai su rūkyta lašiša

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tortilijų suktinukai su rūkyta lašiša
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir nesunkiai paruošiami. Labai skanūs ir nesunkiai paruošiami. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai tortilijų (didelių)
150 gramų tepamo varškės sūrelio (naudojau su žalumynais)
150 gramų rūkytos lašišos filė
2 vienetai agurkų (nedidelių)
1 žiupsnelis krapų
pagal skonį iceberg salotų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tortilijas iki pusės ištepti varškės sūreliu.
2.
Lašišą supjaustyti gabalėliais. Agurkus supjaustyti griežinėliais, geriausia tai daryti su virtuviniu daržovių skustuku, pjaunant per visą ilgį.
3.
Ant suteptų tortilijų dėti salotų lapus, išdėlioti lašišos griežinėlius, berti krapus ir dėti agurko griežinėlius.
4.
Pradėti sukti suktinuką ir susukus iki vidurio, likusią neaptepą tortilijos dalį aptepti varškės sūreliu ir užbaigti sukti.
5.
Paruoštas tortilijas suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1 valandą.
6.
Prieš patiekiant, supjaustyti griežinėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital