Tortas su pistacijų riešutais

AUTORIUS:
Olivija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Tortas su pistacijų riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
5 kiaušiniai
100 g miltų
60 g cukraus
100 g krakmolo
3 šaukšteliai kepimo miltelių
50 g margarino VILNIUS kepiniams
75 g pistacijų
Kremui:
1 pakelis pudingo
2 stiklinės ananasų sulčių
250 g margarino VILNIUS kepiniams
cukraus
Papuošimui:
Pistacijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
milteliais ir krakmolu. Šį mišinį suberkite į kiaušinių trynius ir išmaišykit. Supilkite tirpintą margariną ir pistacijas, galiausiai įmaišykite baltymų plakinį. Kepkite 20 – 30 minučių 180 – 200 C laipsnių temperatūroje. Išsivirkite pudingą pagal nurodymus ant pakuotės, atvėsinkit. Supilkite ananasų sultis, tirpintą margariną, cukrų ir išmaišykite. Paruoštu kremu pertepkite iškeptą biskvitą. Šiek tiek kremo pasilikite prilipdyti pistacijom. Tortą dėkite į šaldytuvą sustengti. Kai sustengs, aptepkite likusiu kremu ir apibarstykite smulkintomis pistacijomis.
AUTORIUS: Olivija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
aida
2019-02-05 09:38
supylus 2 stikl. sulčių, gausim ne kremą o kažkokį skystimėlį ATSAKYTI
Ona
2019-01-26 17:17
Receptas neatitinka tikroves. ATSAKYTI
dalia
2018-06-07 11:40
Panasu kad receptui pasimetusi pradzia..
Idomu kas tas pudingas? Vanilinis pudingas vadinamas Custard? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital