Tortas su obuoliais ir maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tortas su obuoliais ir maskarponės kremu
Tortas su obuoliais ir maskarponės kremu
Tortas su obuoliais ir maskarponės kremu
Autorius apie receptą: Gardus ir nesudėtingai paruošiamas tortas su obuoliais. Gardus ir nesudėtingai paruošiamas tortas su obuoliais. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
100 gramų kvietinių miltų
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
1 kilogramas obuolių
154 gramai citrinų želė
120 mililitrų vandens
3 šaukštai citrinų sulčių
0.5 šaukštelio malto cinamono
Viršui:
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
400 gramų maskarponės sūrio
100 gramų šokolado
3 šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitui į skirtingus dubenis atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.
2.
Į dubenį su baltymais suberti cukrų ir išplakti. Tuomet sudėti trynius ir dar kartą išplakti. Suberti miltus, kepimo miltelius ir druską, išmaišyti.
3.
Kepimo formą (naudojau 24 x 24 cm) ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą tešlą.
4.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Iškepusį biskvitą atvėsinti ir perpjauti pusiau.
5.
Įdarui obuolius nulupti, supjaustyti kubeliais. Suberti į puodą, įpilti citrinų sulčių, berti cinamoną, pilti vandenį ir troškinti 5 - 10 minučių iki kol obuoliai pradės minkštėti. Tuomet suberti citrinų žele ir maišyti iki kol visiškai ištirps.
6.
Viršui į dubenį pilti grietinėlę, dėti maskarponę, berti cukraus pudrą ir išplakti. Įtarkuoti 50 gramų juodo šokolado ir permaišyti.
7.
Dėti biskvito sluoksnį, tuomet obuolių masę, antrą biskvitą, uždėti paruoštą grietinėlės ir maskarponės kremą, paskirstyti per visą plotį.
8.
Likusį šokoladą sutarkuoti ir pabarstyti ant torto viršaus. Paruoštą tortą dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital