1.
Tešlai miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską sumaišyti.
2.
Pieną, kiaušinius, aliejų išplakti, kad visi produktai susimaišytų į vientisą masę. Suberti sausų produktų mišinį. Išmaišyti. Po truputį, maišant, supilti vandenį.
3.
Kepimo formos dugną ištiesti kepimo popieriumi. Supilti tešlą.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val., tikrinti mediniu iešmeliu. Jei jau iškepė, iešmelis liks švarus.
5.
Iškepus, padalinti į tris sluoksnius. Pilnai atvėsinti.
6.
Įdarui uogas sutrinti maisto smulkintuvu iki tyrelės (šaldytas pirmiausia pilnai atšildyti). Dėti į prikaistuvį, berti cukrų. Cukraus kiekį reguliuoti pagal skonį, patarčiau uogas palikti saldžiarūgštes, kad subalansuotų biskvito ir kremo saldumą. Krakmolą išmaišyti vandenyje ir supilti į uogų tyrę. Kaitinti nustačius vidutinę kaitrą, nuolat maišant. Užvirus pavirti keletą minučių. Atvėsinti.
7.
Prieš plakant kremą, maskarponę 10-15 min palaikyti kambario temperatūroje.
8.
Šaltą grietinėlę su cukraus pudra išplakti iki pakankamai standžios masės. Sudėti maskarponę ir plakti tiek, kad grietinėlė ir maskarponė pilnai susimaišytų. Dėti į šaldytuvą.
9.
Tortą formuoti tik pilnai atvėsinus biskvitus ir uogų įdarą. Ant biskvito konditeriniu maišeliu išspausti kremo žiedą, taip padarant „bortelį“ uogų įdarui. Padaryto apskritimo viduje paskirstyti pusę uogų masės. Uogas padengti kremu (patogu konditeriniu maišeliu užspausti ir peiliu arba mentele atsargiai palyginti, pasistengiant per daug nesumaišyti uogų ir kremo tarpusavyje. Uždėti antrą biskvitą, lengvai paspausti ir pakartoti tokia pačia tvarka uogų ir kremo sluoksnį. Uždėti trečią biskvitą.
10.
Tortą dėti į šaldytuvą. Kremo kiekio užtenka ir torto kraštų aptepimui, suformuoti papuošimus konditeriniu švirkštu. Tortui pastovėjus pora valandų šaldytuve, aptepti kremu kraštus, padaryti norimus papuošimus ir palikti pastovėti šaldytuve per naktį.