Tortas „Ferrero Rocher"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tortas „Ferrero Rocher"
Tortas „Ferrero Rocher"
Tortas „Ferrero Rocher"
Tortas „Ferrero Rocher"
Tortas „Ferrero Rocher"
Tortas „Ferrero Rocher"
Tortas „Ferrero Rocher"
Autorius apie receptą: Desertus šventėms gaminu pati, bet stengiuosi pagaminti ką nors naujo ir neragauto. Šioms Velykoms gaminau šokoladinį tortą. Desertus šventėms gaminu pati, bet stengiuosi pagaminti ką nors naujo ir neragauto. Šioms Velykoms gaminau šokoladinį tortą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių
200 gramų lazdyno riešutų (kepintų, maltų)
5 šaukštai cukraus pudros
2 šaukštai kakavos
2 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų pieniško šokolado
85 gramai riešutinių vaflių
5 šaukštai šokoladinio kremo nutella
Sulaistymui:
100 mililitrų kavos (paruoštos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui kiaušinius išsukame su cukraus pudra iki purios masės.
2.
Kitame dubenyje miltus sumaišome su kakava ir kepimo milteliais.
3.
Dalimis, maišydami, suberiame miltų mišinį į kiaušinių plakinį. Suberiame maltus lazdynų riešutus ir lengvai išmaišome iki vientisos masės. Paruoštą biskvito tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (22 cm skersmens).
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 - 30 minučių.
5.
Atvėsusį biskvitą perpjauname per pusę.
6.
Kremui abiejų rūšių šokoladą ištirpiname garų vonelėje ir atidedame į šalį, kol šiek tiek atvės.
7.
Stambiai supjaustome vafliukus.
8.
Kambario temperatūros sviestą elektriniu plaktuvu išplakame iki purumo. Į sviestą supilame šiltą šokoladą, sudedame šokoladinį riešutų kremą ir išmaišome. Įmaišome supjaustytus riešutinius vafliukus.
9.
Biskvitą dedame į tortinę. Sulaistome paruošta kava. Tepame pusę kiekio kremo, dedame antrąjį biskvitą ant viršaus, sulaistome kava ir tepame vėl kremu. Galima aptepti kremu ir šonus. Dedame tortą į šaldytuvą sutvirtėti.
10.
Prieš patiekdami, išimame iš šaldytuvo ir šiek tiek palaikome kambario temperatūroje, kad truputėlį suminkštėtų.
Patarimai:
Kepimo forma 22 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital