Tortas "Apsnigta vasara"

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Tortas "Apsnigta vasara"
Tortas "Apsnigta vasara"
Tortas "Apsnigta vasara"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
380 g šokoladinių sausainių "Selga"
100 g smulkintų skrudintų žemės riešutų
180 g siesto
50 g svarainių sirupo
2 šaukštų auksaspalvio sirupo
Baltam sluoksniui:
250 g maskarponės sūrio
250 g trintos varškės
500 g riebios grietinėlės
1 pakuotės "Santa Maria'" vanilinio cukraus
100 g naminio svarainių sirupo su cukrumi
1 mažo indelio konservuotų persikų
7 šaukštų želatinos
Raudonam sluoksniui:
400 g šaldytų aviečių
100 g šaldytų spanguolių
100 g svarainių sirupo
4 šaukštų cukraus
3 šaukštų želatinos
Papuošimui:
1 mažos skardinės konservuotų persikų
50 g balto šokolado
30 g juodo šokolado
kivio
uogų ar saldainiukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Šiam tortui pagaminti reikės daugybės vasariškų gėrybių iš šaldiklio, ar kitaip paruoštų, todėl tai jį pavadiniau:) Torto pagrindą kartais kepu su krašteliais, kartais, be jų, nes taip paprasčiau iškepti. Čia pateikti pagrindo produktai kepimui su krašteliais. Kepant be jų, pagrindui produktų prireiktų perpus mažiau. Sausainius sumalti, sumaišyti su riešutais, supilti garuose tirpintą sviestą, sumaišytą su sirupais. Masę gerai išmaišyti.
Torto kepimo formą ištepti sviestu. Sausainine mase padengti formos dugną, kraštus.
Įkaitintoje orkaitėje kepti apie 10 min. Kepinį atvėsinti, bet iš formos neišimti.
Maskarponės sūrį ištrinti su varške ir saikingai išplakta grietinėle.
Sutrinti smulkintuvu visą mažos persikų dėžutės turinį, sumaišyti jį su svarainių sirupu ir supilti į pieno produktų masę. Jei reikia, dar pasaldinti, ar paskaninti vaniliniu cukrumi. Supilti baltam sluoksniui paruoštą pagal instrukciją mažame kiekyje vandens želatiną ir gerai išmaišyti.
Atšildytas uogas trumpai pavirti su cukrumi, perkošti, kad nebūtų tirščių, Supilti svarainių sirupą, mažame kiekyje vandens pagal instrukciją paruošą želatiną ir gerai išmaišyti.
Pilti tai gelsvos, tai raudonos masės, tortą laikant šaltai.
..Apsnigti'' baltu šokoladu, papuošti. Paprasta pagaminti, bet toks aromatingas šis mano tortas gavosi:)
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital