Šiam tortui pagaminti reikės daugybės vasariškų gėrybių iš šaldiklio, ar kitaip paruoštų, todėl tai jį pavadiniau:)
Torto pagrindą kartais kepu su krašteliais, kartais, be jų, nes taip paprasčiau iškepti. Čia pateikti pagrindo produktai kepimui su krašteliais. Kepant be jų, pagrindui produktų prireiktų perpus mažiau.
Sausainius sumalti, sumaišyti su riešutais, supilti garuose tirpintą sviestą, sumaišytą su sirupais. Masę gerai išmaišyti.
Torto kepimo formą ištepti sviestu. Sausainine mase padengti formos dugną, kraštus.
Įkaitintoje orkaitėje kepti apie 10 min. Kepinį atvėsinti, bet iš formos neišimti.
Maskarponės sūrį ištrinti su varške ir saikingai išplakta grietinėle.
Sutrinti smulkintuvu visą mažos persikų dėžutės turinį, sumaišyti jį su svarainių sirupu ir supilti į pieno produktų masę. Jei reikia, dar pasaldinti, ar paskaninti vaniliniu cukrumi. Supilti baltam sluoksniui paruoštą pagal instrukciją mažame kiekyje vandens želatiną ir gerai išmaišyti.
Atšildytas uogas trumpai pavirti su cukrumi, perkošti, kad nebūtų tirščių, Supilti svarainių sirupą, mažame kiekyje vandens pagal instrukciją paruošą želatiną ir gerai išmaišyti.
Pilti tai gelsvos, tai raudonos masės, tortą laikant šaltai.
..Apsnigti'' baltu šokoladu, papuošti.
Paprasta pagaminti, bet toks aromatingas šis mano tortas gavosi:)
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)