Tobulas tiramisu braunis - galima ir taip!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Tobulas tiramisu braunis - galima ir taip!
Tobulas tiramisu braunis - galima ir taip!
Tobulas tiramisu braunis - galima ir taip!
Tobulas tiramisu braunis - galima ir taip!
Tobulas tiramisu braunis - galima ir taip!
Tobulas tiramisu braunis - galima ir taip!
Autorius apie receptą: Kai du pyragus sujungi į vieną, gali gauti labai gerą rezultatą! Visi produktai turi būti kambario temperatūros. Kai du pyragus sujungi į vieną, gali gauti labai gerą rezultatą! Visi produktai turi būti kambario temperatūros. Skanaus maisto pasaulis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
225 gramai šokolado
180 gramų rudojo cukraus
120 gramų sviesto
100 gramų kvietinių miltų
Kremui:
4 vienetai kiaušinių baltymų
220 gramų maskarponės sūrio
220 gramų kreminio sūrio
Mirkymui:
pagal poreikį kavos
pagal poreikį biskvitinių pirštelių
Viršui:
pagal poreikį vyšnių uogienės (arba uogų, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai šokoladą ir sviestą dėti į dubenį ir ištirpinti ant garų vonelės arba prikaistuvyje.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, išplakti elektriniu plakikliu iki kol cukrus ištirps, plakti reikėtų apie apie 3-4 minutes.
3.
Į dubenį su kiaušiniais ir cukrumi suberti miltus, supilti šokolado masę ir gerai išmaišyti.
4.
Į dubenį dėti marskarponę ir kreminį sūrį, išmaišyti.
5.
Į kitą dubenį sukrėsti kiaušinių baltymus irišplakti iki lengvų putų, sukrėsti į dubenį su maskarponės ir kreminio sūrio mase ir permaišyti.
6.
Kepimo formą (naudojau 15x30cm) iškloti kepimo popieriumi. Sukrėsti dalį šokoladinės tešlos - kelis šokoladinės tešlos šaukštus atsidėti papuošimui.
7.
Kiekvieną biskvitinį pirštelį mirkyti į kavą ir dėti ant šokoladinio tešlos sluoksnio, taip sudaryti visą sluoksnį iš biskvitinių pirštelių. Tuomet ant viršaus pilti sūrių masę ir ant jos paskirstyti likusią šokoladinę tešlą, medinio pagaliuko pagalba padaryti raštą. Uždėti vyšnių uogienės.
8.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45-50 minučių.
9.
Leisti visiškai atvėsti kepimo formoje prieš pjaustant.
Patarimai:
Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
Pyragas nėra per saldus, tai jei mėgstate saldžiai, į sūrių masę dėkite cukraus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital