Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 rabarbarų stiebai (Rabarbarai)
2 bananai
0,75 l vandens
5 šaukštai cukraus
2-3 šaukštai krakmolo
1 pakelis vanilės cukraus
0,5 banano
10 g grietinėlės
1 šaukštas cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus.
Paverdame 10 min.
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą.
Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą.
Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.