Tiršta žirnių sriuba su šonine

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žirnienė su šonine
Autorius apie receptą: Rudeniška, soti, kvapni, labai labai skani ir žinoma tiršta, nes mes tokią mėgstame - žirnių sriuba su spirgučiais. Šią sriubą valgome visi, o vyras prašo dar ir pakartot. Rudeniška, soti, kvapni, labai labai skani ir žinoma tiršta, nes mes tokią mėgstame - žirnių sriuba su spirgučiais. Šią sriubą valgome visi, o vyras prašo dar ir pakartot. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų žirnių (skaldytų)
300 gramų kiaulienos šoninės (šviežios)
4 vienetai bulvių
3 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
2 litrai sultinio
1 litras vandens
1 šaukštas sviesto
2 vienetai lauro lapų
šiek tiek šaldytų žirnelių
pagal skonį pipirų
pagal skonį česnakinės druskos
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Perplautus skaldytus žirnius supilti į verdantį puodą su sultiniu ir vandeniu. Kol žirniai verda, supjaustyti bulves, morkas.
2.
Žirniams pavirus 15 - 20 minučių, sudėti morkas, lauro lapelius, kiek vėliau - bulves ir šaldytus žirnelius. Pagardinti druska, prieskoninėmis žolelėmis.
3.
Kiaulienos šoninę supjaustyti nedideliais gabaliukais, pagardinti prieskoniais ir pakepinti keptuvėje. Į keptuvę sudėti ir smulkintą svogūną, sviestą.
4.
Šoninės spirgučius su svogūnais sudėti į verdančius žirnius su daržovėmis ir dar 5 - 10 minučių pavirti. Patiekti su grietine.
Patarimai:
Į sriubą galima dėti skrudintos baltos duonos. Duoną pasmulkinau ir pakepinau keptuvėje, patiesusi kepimo popierių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital