Tiršta sriuba su baravykais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tiršta sriuba su baravykais
Tiršta sriuba su baravykais
Tiršta sriuba su baravykais
Autorius apie receptą: Puikiai tiks pradėti rudenišką sezoną virtuvėje ir pasiruošti gardžią sriubą! O pavyksta be galo skani ir sušildanti. Puikiai tiks pradėti rudenišką sezoną virtuvėje ir pasiruošti gardžią sriubą! O pavyksta be galo skani ir sušildanti. Aušra, Skaniai sveikai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų baravykų (naudojau šaldytus)
500 mililitrų sultinio (mėgstamo)
200 mililitrų grietinėlės
2 vienetai svogūnų
3 skiltelės česnako
4 šaukštai sviesto
3 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai krapų
2 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas džiovintų baravykų (miltelių, nebūtina)
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis džiovintų čiobrelių
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus ir česnakus susmulkinti. Į puodą dėti sviestą, ištirpinti, suberti svogūnus su česnakais ir apkepti.
2.
Į puodą dėti nuplautus grybus ir kepti apie 8 minutes, tuomet berti paprikos miltelius, krapus, čiobrelius, džiovintų baravykų miltelius, išmaišyti.
3.
Į puodą pilti sultinį, sojų padažą, virti dar 5 minutes. Praėjus šiam laikui, supilti citrinų sultis.
4.
Į dubenėlį berti miltus, pilti grietinėlę, išmaišyti ir supilti į sriubą, virti dar 5 minutes.
5.
Patiekti su tarkuotu kietuoju sūriu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital