Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
200 gramų | pievagrybių | |
3 vienetai | bulvių | |
200 mililitrų | grietinėlės | |
1 vienetas | morkų | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 vienetas | poro | |
2 šaukštai | perlinių kruopų (mirkytų) | |
1 šaukštas | sviesto | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
2 skiltelės | česnako | |
2 litrai | vandens | |
pagal skonį | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
2 vienetai | lauro lapų | |
pagal poreikį | žalumynų (smulkintų krapų, svogūnų laiškų, petražolių) | |
Faršui: | ||
400 gramų | faršo | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 šaukštelis | prieskonių maltai mėsai | |
Patiekiant: | ||
1 saujelė | skrebučių |