Tiršta pievagrybių ir mėsos kukulių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tiršta pievagrybių ir mėsos kukulių sriuba
Tiršta pievagrybių ir mėsos kukulių sriuba
Tiršta pievagrybių ir mėsos kukulių sriuba
Autorius apie receptą: Kai norisi grybų, o jų niekur net su žiburiu negaliu rasti, tenkinuosi pievagrybiais. Juk ir čia grybas.Šiandien pietums buvau sumąsčiusi virti trintą pievagrybių sriubą su Kai norisi grybų, o jų niekur net su žiburiu negaliu rasti, tenkinuosi pievagrybiais. Juk ir čia grybas.Šiandien pietums buvau sumąsčiusi virti trintą pievagrybių sriubą su perlinėmis kruopomis. Tada pamąsčiau, kad norėčiau dar ir kukulių įdėti, nes liko gera saujelė maltos kiaulienos.Tiesa, pusę kiekio išvirtos sriubos sutryniau, dalį palikau netrintą. O tada jau pabaigoje į sriubą sudėjau mėsos kukulius ir pagardinau grietinėle. Skanus ir toks kitoks pievagrybių sriubos variantas. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų pievagrybių
3 vienetai bulvių
200 mililitrų grietinėlės
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas poro
2 šaukštai perlinių kruopų (mirkytų)
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
2 litrai vandens
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
2 vienetai lauro lapų
pagal poreikį žalumynų (smulkintų krapų, svogūnų laiškų, petražolių)
Faršui:
400 gramų faršo
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
1 šaukštelis prieskonių maltai mėsai
Patiekiant:
1 saujelė skrebučių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morką sutarkuojame, svogūną, česnaką ir porą supjaustome kubeliais, pievagrybius riekelėmis. Bulves supjaustome kubeliais.
2.
Morką, svogūną, česnaką ir porą pakepiname puode su sviestu ir aliejumi. Sudedame mirkytas perlines kruopas, kubeliais pjaustytas bulves. Sriubą užpilame vandeniu, pagardiname druska ir pipirais. Verdame, kol perlinės kruopos suminkštės (mirkytos išverda daug greičiau).
3.
Dalį sriubos sutriname maisto smulkintuvu. Supilame atgal į puodą.
4.
Iš faršo pagardinto prieskoniais, darome kąsnio dydžio rutuliukus ir sudedame virti į sriubą. Supilame grietinėlę, suberiame smulkintus žalumynus. Paverdame dar apie 7 – 10 min.
5.
Sriubą pilstome į dubenėlius. Jei norisi, patiekiame su duonos skrebučiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital