Tiramisu skonio vyniotinis su braškėmis

AUTORIUS:
Gabrielė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tiramisu skonio vyniotinis su braškėmis
Tiramisu skonio vyniotinis su braškėmis
Tiramisu skonio vyniotinis su braškėmis
Tiramisu skonio vyniotinis su braškėmis
Autorius apie receptą: Tai subtilaus skonio vyniotinis, kuris privers sušukti: „noriu pakartoti!". O pagaminti tikrai paprasta, uogas visada galite keisti ir kitomis. Tai subtilaus skonio vyniotinis, kuris privers sušukti: „noriu pakartoti!". O pagaminti tikrai paprasta, uogas visada galite keisti ir kitomis. Gabrielė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
4 vienetai kiaušinių (L dydžio)
120 gramų cukraus
120 gramų kvietinių miltų (išsijotų)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
300 mililitrų pieno
63 gramai dr. oetker tiramisu kremas (1 pakelio)
Sulaistymui:
70 mililitrų vandens
3 šaukštai amareto (arba brendžio)
2 šaukštai tirpios kavos
Papuošimui:
pagal skonį braškių (arba kitų norimų uogų)
1 šaukštas kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Biskvitui atskiriame baltymus nuo trynių.
2.
Į baltymus beriame druską ir plakame, kol padidėja masė. Tada po truputį suberiame cukrų, vanilinį cukrų, plakame iki standžių putų, kol ištirps cukrus. Po vieną sudedame trynius ir, lėtai maišant, per du kartus suberiame miltus ir maišome, kad neliktų gumulėių.
3.
Tešlą pilame į standartinės orkaitės skardą išklotą kepimo popieriumi, išlyginame.
4.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 8-9 min, kol paviršius taps švelniai auksinės spalvos. Kai biskvitas iškeps, apipjaustome kraštus, apverčiame jį ant švaraus kepimo popieriaus lapo, nuimame popierių, ant kurio kepė ir atsargiai suvyniojame į vyniotinį. Paliekame atvėsti.
5.
Užpilame kavą verdančiu vandeniu, paliekame, kad atvestų. Įmaišome amaretą.
6.
Susiplakame kremą (pagal ant pakuotės esančius duomenis).
7.
Atvėsusį biskvitą atsargiai išvyniojame, sulaistome kava, aptepame kremu (pora šaukštų kremo pasiliekame papuošimui). Susukame į vyniotinį, papuošiame kremu, kakava ir norimomis uogomis. Aš papuošiau braškėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Gabrielė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital