Tiramisu

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Tiramisu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
5 kiaušinių
200 g cukraus
100 g  miltų
80 g krakmolo
2 a. š. kepimo miltelių
Kavos sirupui:
400 ml karšto vandens
4 a. š. tirpios kavos
4 a. š. cukraus
Kremui reikės:
450 ml grietinėlės (naudojau "Žemaitijos pieno")
350 g maskarponės sūrio
100 ml cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų. Atskirame dubenyje  kelis kartus persijoti sausus produktus ir įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir ,supylus į kepimo formą, kepti įkaitintoje 180°C temperatūros orkaitėje apie 30 minučių.

2. Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Man, kaip visada, bekepant pradėjo kilti kalnelis. Tad aš, ant jau iškepusio karšto biskvito, uždėjau lėkštelę. Skoniui tai nepakenkė, o išvaizdai padėjo :) Atvėsusį biskvitą pjauti per pusę.

3. Kavos sirupo gaminimas. Karštame vandenyje ištirpinti produktus.

4. Kremo gaminimas. Šaltą grietinėlę išplakti su cukraus pudrą, vėliau įmaišyti maskarponės sūrį.

5. Imame vieną biskvito puselę, ją gausiai sulaistome sirupu ir tepame pusę kremo.
Uždengiame likusią, gausiai sulaistytą puselę, ir visą torčiuką aptepame likusiu kremu.

6. Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital