1. Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų. Atskirame dubenyje kelis kartus persijoti sausus produktus ir įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir ,supylus į kepimo formą, kepti įkaitintoje 180°
2. Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Man, kaip visada, bekepant pradėjo kilti kalnelis. Tad aš, ant jau iškepusio karšto biskvito, uždėjau lėkštelę. Skoniui tai nepakenkė, o išvaizdai padėjo :) Atvėsusį biskvitą pjauti per pusę.
3. Kavos sirupo gaminimas. Karštame vandenyje ištirpinti produktus.
4. Kremo gaminimas. Šaltą grietinėlę išplakti su cukraus pudrą, vėliau įmaišyti maskarponės sūrį.
5. Imame vieną biskvito puselę, ją gausiai sulaistome sirupu ir tepame pusę kremo.
Uždengiame likusią, gausiai sulaistytą puselę, ir visą torčiuką aptepame likusiu kremu.
6. Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.