Tinginių cepelinai be bulvių - nustebsite, kokie skanūs!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 126)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 126)
Tinginių cepelinai be bulvių - nustebsite, kokie skanūs!
Tinginių cepelinai be bulvių - nustebsite, kokie skanūs!
Tinginių cepelinai be bulvių - nustebsite, kokie skanūs!
Autorius apie receptą: Tobuli ir greitai paruošiami cepelinai! Moku gaminti ir iš tarkių, o šiuos pamačiau pas Iloną ir nieko Tobuli ir greitai paruošiami cepelinai! Moku gaminti ir iš tarkių, o šiuos pamačiau pas Iloną ir nieko nelaukus išbandžiau. Pagaminti pavyko iš pirmo karto, o antras dublis gavosi iš viso idealus! Patarimas - nepirkite varškės supakuotos pakeliuose po 200g, nes cepelinų nepavyks išvirti. Varškė turi būti rupesnė, t.y. supakuota po 500g. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
500 gramų varškės 9%
12 šaukštų manų kruopų
6 šaukštai bulvių krakmolo (priklausomai nuo varškės drėgnumo, iki 10 šaukštų)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek vandens
šiek tiek krakmolo (apvoliojimui)
Įdarui:
400 gramų kalakutienos faršo
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cepelinų masei skirtus produktus dedame į dubenį, vandens pilame tiek, kad masė būtų lipnesnė ir viską gerai išminkome.
2.
Faršą pakepiname keptuvėje, sudedame kubeliais pjaustytą svogūną ir pagardiname druska bei juodaisiais pipirais.
3.
Formuojame cepelinus: įdedame įdaro ir gerai apvoliojame bulvių krakmole. Verdame pasūdytame vandenyje nuo iškilimo 8-10min.
4.
Valgome su spirgiais, grietine ar padažiuku
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (19)
Daiva
2021-03-05 13:34
Jei jau tinginiu cepelinai,tai paprasciau parduotuveje nusipirkti paruosto sauso misinio cepelinams,tai bent jau tikrai pavyks. ATSAKYTI
Daiva
2020-12-20 21:10
Receptas visiška nesąmonė. Bandžiau kepti pagal komentarus, su 3 šaukštais krakmolo ir manų. Gavos beformė puskystė tešla, cepelinų formuoti joje neįmanoma. Gaila produktų. Visiškas š. ATSAKYTI
Fausta
2020-11-25 01:09
Daug krakmolo, labai nesveika ATSAKYTI
onute
2019-11-23 12:56
manau, kad skanus cepelinai. galima gamint idara su virta malta mesa . ATSAKYTI
Loreta
2019-11-23 03:21
Man patinka - minkšti ir greitai padaromi ATSAKYTI
Algirdas
2019-03-19 23:45
Kad būtu skanu,reikalinga tik viena sąlyga-būti alkaniam ATSAKYTI
Kitas
2018-11-02 15:18
Virdavom senais laikais, kai dirbau valgykloje, bet manu nedėjo i mase. Man buvo netradiciniai, bet visai skanus ATSAKYTI
Oksana
2018-11-08 18:08
VAU...Bandau
ATSAKYTI
Jolanta
2019-03-20 10:26
Ir as bandysiu ATSAKYTI
Jurga
2018-10-25 23:00
Gaminau pries kokius 5 ar daugiau metų, man nepatiko. Negadinčiau produktų dėl šio patiekalo ATSAKYTI
Nijolė
2017-11-05 21:43
Ponios,ar jus kas prievartauja juos gamint.Del skonio ir grožiodraugų nėra ATSAKYTI
Inga
2017-10-14 14:06
Sveiki.Nepagailėjau savo laiko ir poros eurų,kad padaryti šiuos kukulius per naujo pagal save.Taigi : 500gr 9% varškės. Trys kaupini šaukštai krakmolo.Trys kaupini šaukštai manų.Kiaušinis.Maždaug trečdalis stiklinės vandens.Druska.Į tešlą galima patarkuoti muskato riešuto,kas mėgsta.Tešla suminkoma,kaip rašoma pirmame recepte,tik suminkius leidžiame tešlai apie 15 min pastovėti,kad šiek tiek išbrinktų manai.Tada gaminame kukulius lygiai taip,kaip parašyta ankstesniame recepte.Nedrįstu jų pavadinti panašiais į cepelinus,todėl formavau juos apvalius.Išvirti jie minkšti ir purūs.Jaučiasi varškė .O kaip gi kitaip,kai manų ir krakmolo dėjau daug daug mažiau.Jums rinktis kiek dėti šių produktų.Skanaus!

Ir dar šis tas recepto autorei. Kai rašote receptą,būtinai taip ir rašykite,kad šaukštai nedideli ir nubraukti. Neklaidinkite žmonių ;) ATSAKYTI
Oksana
2018-11-08 18:07
Bandysiu ir as pagal jusu pasiulyma, kaz kaip jis man atrodo priimtinesnis nei pirmutinis, nepagailesiu ir as produktu ir laiko, bandysiu padaryt, paziuresiu kas gausis, nors taip kaz kaip man abejotina...nuotrauka ikalsiu kas gausis, tik kad nesigautu kokios koses.... butu gaila...isties produktu ir laiko...Lauksiu stebuklo
ATSAKYTI
Miglė
2017-10-14 12:57
Mama tokius ar labai panašius virdavo. Jai patikdavo, o man vaikystėje - ne. Bet aš ne kriterijus, man daug kas nepatiko tuomet... Reikės pabandyti kada... ATSAKYTI
Inga
2017-10-12 17:27
Žinote,atleiskite,bet matyt nesat valgę gardžių patiekalų,kad tokį šlamštą siūlote.Išbandžiau šį receptą.Tešla kieta ir beskonė.Manau ,kad pusei kg varškės tereikėtų vos pusę siūlomo kiekio manų ir krakmolo.Gal tuomet dar būtų panašu į valgomą maistą. Net supykino... ATSAKYTI
Danguolė
2017-10-12 20:00
Na skoniai juk visų skirtingi, nereikia pykti, kad kas vienam neskanu, kitam gali patikti :) Man šie virtinukai skanūs ir tikrai nesigavo kieti, galbūt varškė jūsų sausesnė buvo ar krakmolo arba manų padauginote (priklausomai nuo varškės drėgnumo krakmolo gali reikėti skirtingai, o manų šaukštus būtinai be kaupo matuoti ir na šaukštas, kad toks vidutinio dydžio būtų). O jeigu verdnt vandenį gerai pasūdėte, beskoniai gautis irgi neturėjo. Aišku, jeigu norisi, papildomai ir į tešlą galima įdėti šiek tiek druskytės ar pipiriukų, kiekvienam pagal skonį. Cepelinais šių virtinukų šeimoje mes nevadiname, bet tikrai juos karts nuo karto vis pasigaminame ir labai patinka :) ATSAKYTI
Justina
2017-10-11 15:21
Ypač skanūs kitą dieną pakepinti keptuvėje, tuomet tikrai skonis mažai kuo skiriasi nuo tradicinių :)
ATSAKYTI
Marija
2017-09-28 17:49
Jų net nedrįsčiau lyginti su tradiciniais cepelinais. Kai geriau nėra, gerai ir tokie. ATSAKYTI
Eglė
2017-09-29 11:30
Na taip, jie ir vadinasi tinginių cepelinai, juk niekas nesako, kad tradiciniai :) Bet ar bandėte juos gaminti? Aš bandžiau - skonis kitoks negu įprastinių, bet tikrai labai skanūs! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital