Tinginio desertas su sūria karamele

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tinginio desertas su sūria karamele
Tinginio desertas su sūria karamele
Tinginio desertas su sūria karamele
Tinginio desertas su sūria karamele
Autorius apie receptą: Desertui ruošiau lengvą tinginio tortą su karamele. Lengviau ir paprasčiau nebūna. Na nebent išvis nieko nedaryti. O nieko nedaryti aš nenoriu. Tad dalinuosi lengva deserto Desertui ruošiau lengvą tinginio tortą su karamele. Lengviau ir paprasčiau nebūna. Na nebent išvis nieko nedaryti. O nieko nedaryti aš nenoriu. Tad dalinuosi lengva deserto idėja, kuri galbūt patiks ir jums. Recepto šaltinis IG profilis „Tavo sveiki įpročiai“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
397 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno (1 skardinės)
200 gramų sviesto
1 žiupsnelis rupios druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlą atitirpiname iki kambario temperatūros. Supjaustome pailgais, plonais gabalėliais. Dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 – 12 min.
2.
Karamelizuotą kondensuotą pieną išsukame su sviestu iki vientisos masės. Įmaišome druską. Masę galima šiek tiek pakaitinti garų vonelėje, taip daug patogiau tepsis.
3.
Pasiruošiame maistinės plėvelės. Ją patepame karamelės sluoksniu. Dėliojame iškepusius sluoksniuotos tešlos pirštelius, vėl karamelės sluoksnis, vėl piršteliai, vėl karamelė ir taip sluoksniuojame, kol baigsis karamelė ir piršteliai. Pasiliekame kelis pirštelius trupiniams, kuriais vėliau barstysime desertą. Maistine plėvele tvirtai susukame į ritinėlį ir gerai suspaudžiame, kad neliktų trapų.
4.
Dedame į šaldytuvą. Geriausiai laikyti per naktį, kad desertas sutvirtėtų. Nuimame plėvelę, pabarstome trupiniais, pjaustome ir skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital