Tigrinių krevečių šašlykai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Tigrinių krevečių šašlykai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
120 g tigrinių krevečių,
2 česnako skiltelės,
1 raudona aitrioji paprika,
kiniškų prieskonių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 laimo sulčių,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome taip pat. Plokščiame nemetaliniame inde sumaišome česnaką, aitriąją papriką, prieskonius, alyvuogių aliejų ir laimo sultis. Pasūdome, pagardiname pipirais. Sudedame krevetes. Sumaišome ir pridengę marinuojame šaldytuve apie valandą. 8 medinius iešmelius mirkome šaltame vandenyje 20 minučių. Ant kiekvieno iešmelio susmeigiame po 4 krevetes. Kepame karščiausiu režimu įkaitintame grilyje po 2-3 minutes iš abiejų pusių, pašlakstydami marinatu. Iškylų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital