Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 mililitrų | rapsų aliejaus (arba kitokio, gruzdinimui) | |
400 gramų | vištienos filė | |
140 mililitrų | vandens (ledinio) | |
100 gramų | ryžių | |
80 gramų | „City Taste“ tempūra mišinys (naudojau „Thailand Tempura“) | |
1 sauja | svogūnų laiškų | |
2 skiltelės | žaliųjų citrinų | |
3 šaukštai | kvietinių miltų (kupinų) | |
2 šaukštai | sojos padažo | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų | |
1/4 šaukštelio | druskos (+žiupsnio ryžiams virti) | |
1 šaukštas | sezamų aliejaus (skrudintų) | |
Padažui: | ||
125 mililitrai | vištienos sultinio | |
70 mililitrų | kokosų pieno (tiršto) | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šlakelis | aliejaus | |
1 šaukštelis | imbiero (tarkuoto) | |
1 šaukštelis | sojos padažo | |
1 šaukštelis | cukraus | |
1 šaukštelis | kario prieskonių | |
1 šaukštelis | kvietinių miltų | |
0.5 šaukštelio | maltos ciberžolės | |
Salotoms: | ||
100 gramų | raudongūžių kopūstų | |
1 sauja | svogūnų laiškų (smulkintų) | |
1 šaukštelis | imbiero (tarkuoto) | |
1 skiltelė | česnako | |
1 šaukštas | sojos padažo | |
1/4 skiltelės | žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių) | |
1 šaukštelis | sezamų aliejaus (skrudintų) | |
1 šaukštelis | cukraus | |
1 šaukštelis | sezamo sėklų | |
Patiekiant: | ||
1 žiupsnelis | sezamo sėklų | |
1 saujelė | svogūnų laiškų | |
pagal poreikį | žaliųjų citrinų |