Taupus šventiškas vištienos "Margutis"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Taupus vištienos vyniotinis margutis
Autorius apie receptą: Štai tokį išsikepiau "Margutį", kuris puikiai tiktų šventėms. "Margutis" skanus ir gražiai atrodo prapjautas. O jeigu dar pasakyčiau, kad jį pagaminau vos už 2 eurus? Štai tokį išsikepiau "Margutį", kuris puikiai tiktų šventėms. "Margutis" skanus ir gražiai atrodo prapjautas. O jeigu dar pasakyčiau, kad jį pagaminau vos už 2 eurus? Rašykitės receptą jau dabar! (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų vištienos faršo
200 gramų šaldytų daržovių (naudojau morkas ir žirnelius)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 riekelės batono
šiek tiek pieno (batonui mirkyti)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį sezamo sėklų (nebūtina)
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šaldytas daržoves apviriau pasūdytame vandenyje apie 5 - 7 minutes.
2.
Vištienos faršą sumaišiau su piene mirkytu batonu, įmušiau kiaušinį, sudėjau smulkintus svogūnus (galite juos pakepinti) ir apvirtas daržoves.
3.
Masę pagardinau prieskoniais, druska ir suformavau pailgos formos kepinį. Forma gali būti bet kokia.
4.
Kepimo formą išklojau kepimo popieriumi ir padėjau paruoštą "Margutį", ant viršaus užbarsčiau sezamo sėklų. Kepiau orkaitėje 200 C laipsnių temperatūroje 40 - 45 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital