Tartaletė su sūrio kremu ir kriaušėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Tartaletė su sūrio kremu ir kriaušėmis
Tartaletė su sūrio kremu ir kriaušėmis
Tartaletė su sūrio kremu ir kriaušėmis
Tartaletė su sūrio kremu ir kriaušėmis
Autorius apie receptą: Desertas tikriems skonio gurmanams. Neįprasti desertui ingredientai puikiai papildo vienas kitą ir sukuria nepakartojamą skonį. Desertas tikriems skonio gurmanams. Neįprasti desertui ingredientai puikiai papildo vienas kitą ir sukuria nepakartojamą skonį. Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
220 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (minkšto)
2 vienetai kiaušinių trynių
100 gramų cukraus pudros
30 gramų kakavos
1 žiupsnis druskos
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
140 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu (lydyto)
2 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštas citrinų sulčių
0.5 šaukštelio druskos
Viršui:
200 mililitrų raudono sauso vyno (gali būti nealkoholinis)
100 gramų cukraus
2 vienetai kriaušių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagrindui į puodą dėti sviestą, berti cukraus pudrą ir druską, išmaišyti. Tuomet sudėti kiaušinių trynius ir išplakti elektriniu plakikliu iki vientisos masės.
2.
Miltus sumaišyti su kakavos milteliais. Kiaušinių masę supilti į sausus ingredientus ir užmaišyti tešlą.
3.
Iš tešlos padaryti kamuolį, apvynioti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą maždaug 1 valandai. Po valandos tešlą iškočioti ir iškloti ja kepimo formos dugną bei kraštus.
4.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180 ° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
5.
Kepimo formą su tešla įdėti į šaldytuvą dar 15-20 min. Tuomet tešlą užkloti kepimo popieriumi, užberti sausų kruopų, jos neleis tešlos krepšeliui iškilti.
6.
Kepti pagrindą iki 180° C įkaitintos orkaitės viduryje 10 min su svoriu viduje, išėmus svorį, kepti dar apie 15 min.
7.
Kremui į dubenį dėti maskarponės sūrį, sūrį su melsvuoju pelėsiu, berti cukraus pudrą, miltus, pilti citrinų sultis, berti druską ir gerai išmaišyti.
8.
Kremą supilti į iškeptą tartaletės pagrindą.
9.
Kriaušes supjaustyti griežinėliais.
10.
Vyną pilti į prikaistuvį, berti cukrų ir kaitinant maišyti iki užvirs. Užvirus sudėti kriaušės griežinėlius ir virti apie 10-12 min. Išėmus nusausinti ir sudėti ratu ant kremo.
11.
Tartaletę kepti įkaitintoje iki 160°C orkaitėje apie 45-50 min arba kol sustings kremas t.y. kad pjaustant jis "nebėgtų", o laikytų formą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital