Tarkuotų buvių ir mėsos kukuliukų užkepėlė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Buvių ir mėsos kukuliukų užkepėlė
Buvių ir mėsos kukuliukų užkepėlė
Buvių ir mėsos kukuliukų užkepėlė
Buvių ir mėsos kukuliukų užkepėlė
Buvių ir mėsos kukuliukų užkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas bulvių
500 gramų kiaulienos faršo
200 gramų vyšninių pomidorų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
3 šaukštai manų kruopų
5 šaukštai majonezo
3 skiltelės česnako
2 šaukšteliai garstyčių
1 šaukštelis ciberžolės
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną, česnaką ir tarkuotas morkas, įberkite ciberžolės ir išmaišykite. Atvėsinkite.
2.
Bulves nuskuskite ir sutarkuokite, įdėkite majonezo, garstyčių, manų kruopų, druskos, pipirų, kapotų žolelių (pertražolių,krapų) imuškite kiaušinius, viską išmaišykite. Pridėkite keptas morkas, svogūnus ir česnakus, gerai išmaišykite. Visą šitą masę sudėkite į kepimo indą (prieš tai indą sutepkite aliejumi).
3.
Į faršą iberkite druskos, pipirų (galima įdėti dar susmulkintus svogūną, česnakus, piene pamirkytą batono riekelę). Iš faršo suformuokite kukuliukus. Ant bulvių masės viršaus išdėliokite mėsos kukuliukus ir pomidoriukus.
4.
Kepkite 180 ° C orkaitėje, apie 45-50 min. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilma
2020-06-20 12:40
Puikus patiekalas, tik nepatiko pomidorai, kitą kartą nedeciau ✌️ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital