Tamsusis sumuštinių tortas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Tamsusis sumuštinių tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kepalas juodos formines duonos
400 g sviesto
250 g rūkyto kumpio
200 g fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako
2 agurkai (Agurkas)
100 g petražolių
0,5 citrinos sultys
1 pomidoras (Pomidorai)
druska
juodieji pipirai
baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kumpio pertepimui: 200 g sviesto, 200-250 g rūkyto kumpio, truputis druskos, juodųjų pipirų. Sūrio pertepimui: 200 g sviesto, 200 g fermentinio sūrio, 2 skiltelės česnako, truputis baltųjų pipirų. Žaliajam pertepimui: 100 g sviesto, 1 nedidelis agurkas, 100 g petražolių, 1/2 citrinos sultys, truputis druskos. Puošimui: 70-100 g sviesto, 1 pomidoras, 1 agurkas, petražolių. Duoną supjaustome į 6 lakštus (5-7 mm storio). Ruošdami pertepimus, visus jiems skirtus produktus permalame mėsmale ir gerai išmaišome. Šiomis masėmis pertepame duonos sluoksnius. Tortą suvyniojame į maistinę plėvelę ir nakčiai paslegiame. Vėliau 1 val. palaikome šaltai. Prieš patiekdami, šonus ir viršų aptepame išsuktu sviestu. Puošiame pomidorų skiltelėmis, petražolėmis ir agurko griežinėliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital