Lietiniai su kopūstais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Lietiniai su kopūstais
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
250 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
125 gramai miltų
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
100 gramų kopūstų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių (virtų)
15 gramų sviesto
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai miltus išmaišyti su druska, įmušti kiaušinius, pilti pieną ir aliejų, viską išmaišyti iki vientisos tešlos. Palikti pusvalandžiui pastovėti, kad išbrinktų miltai.
2.
Tešlą dar kartą permaišyti ir iškepti lietinius: į didelę įkaitintą (nesvylančią ar gerai išteptą riebalais) keptuvę pilti tešlos, tolygiai paskirstyti, kai paviršius šiek tiek apsausės, apversti.
3.
Įdarui kopūstus supjaustyti šiaudeliais, užpilti trupučiu vandens ir patroškinti. Atskirai svieste apkepinti smulkintą svogūną. Troškintus kopūstus maišyti su kepint svogūnu, prieskoniais ir smulkintu kiaušiniu.
4.
Įdarą padalinti į tiek dalių, kiek iškepėme lietinių ir įdaryti kiekvieną blynelį. Prieš patiekiant galima apkepinti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
valentina
2016-05-03 16:39
labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital