Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1200 mililitrų | vištienos sultinio (arba pagal norimą tirštumą) | |
500 gramų | vištienos krūtinėlės (arba šlaunelių mėsos) | |
400 mililitrų | kokosų pieno (naudojau 18% riebumo) | |
130 gramų | ryžių makaronų (galima keisti kitokiais mėgiamais) | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 vienetas | raudonosios paprikos (didesnės arba 2 mažesnių) | |
3 skiltelės | česnako | |
3 šaukštai | raudonosios kario pastos (arba pagal skonį, žr. patarimus) | |
2 šaukštai | žuvies padažo (arba pagal skonį, galima nedėti) | |
1 šaukštas | imbiero (šviežio, smulkiai tarkuoto) | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų (arba 0.5 paprastos citrinos) | |
2 šaukšteliai | cukraus (nebūtina) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
2 šaukštai | kokosų aliejaus | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | kalendros |