Sviestinių moliūgų sriuba

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sviestinių moliūgų sriuba
Autorius apie receptą: Labai skani, lengvai paruošiama, kvapni ir rudeniškai šildanti sriuba. Neįmanoma atsivalgyti! Labai skani, lengvai paruošiama, kvapni ir rudeniškai šildanti sriuba. Neįmanoma atsivalgyti! Ieva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto sviestinio moliūgo
2 vienetai svogūnų
200 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas morkų
3 galvos česnako
1 šaukštelis paprikos miltelių
0.5 kubelio daržovių sultinio
2 žiupsneliai malto muskato
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
1 šlakelis skrudintų sezamų aliejaus
pagal poreikį himalajų druskos
pagal poreikį čili pipirų drožlių
pagal poreikį lukštentų saulėgrąžų
pagal poreikį moliūgų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Daržoves supjaustyti gabalėliais, dėti į kepimo skardą, padengtą kepimo popieriumi, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apiberti druska, pipirais, malta saldžia paprika. Jei norisi aštriau, galima dėti čili pipirų drožles. Kepame įkaitintoje iki 190 C laipsnių orkaitėje apie 50 min.
2.
Puodelyje (apie 250 ml) pasiruošiame daržovių sultinį iš pusės kubelio.
3.
Iškeptas daržoves sutriname elektriniu trintuvu, maišydami, pilame sultinį ir kokosų pieną. Įmaišome šiek tiek muskato.
4.
Patiekiant sriubą, užpilame skrudintų sezamų sėklų aliejaus, pabarstome moliūgų ir saulėgrąžų sėklomis.
AUTORIUS: Ieva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital