Sviestinis slyvų pyragas - greitas ir labai skanus

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Sviestinis slyvų pyragas
Sviestinis slyvų pyragas
Sviestinis slyvų pyragas
Sviestinis slyvų pyragas
Autorius apie receptą: Labai vykęs ir pavykęs pyragas. Ne per saldus, pakankamai šlapias ir nėra reikalo čia jo labai girti, nes aš jau ir taip įtraukiau jį į mėgstamų pyragų sąrašą. Šis receptas Labai vykęs ir pavykęs pyragas. Ne per saldus, pakankamai šlapias ir nėra reikalo čia jo labai girti, nes aš jau ir taip įtraukiau jį į mėgstamų pyragų sąrašą. Šis receptas buvo publikuojamas "THE TIME" kiekvieną rugsėjo mėnesį nuo 1983 iki 1989 metų, kol redaktorius nusprendė, kad jau gana. Ir tada žmonės supyko, pradėjo reikalauti, kad šis receptas sugrįštu atgal į laikraščio puslapius. Originaliame recepte naudojama visa stiklinė cukraus, bet laikui bėgant cukraus kiekis sumažintas iki 3/4 stiklinės. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai slyvų
1 stiklinė miltų
3/4 stiklinės cukraus
150 gramų sviesto (minkšto + trupučio formai ištepti)
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitiname orkaitę iki 190 C laipsnių.
2.
Ištrinkite dubenyje minkštą sviestą su cukrumi iki purios masės. Suberkite miltus, kepimo miltelius, druską ir įmuškite kiaušinius. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
3.
Kepimo indą patepkite šiek tiek sviestu.
4.
Slyvas perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir tada kiekvieną puselę dar į tris dalis, sudėkite slyvas ant kepimo indo dugno. Užberkite cinamono ant slyvų.
5.
Užpilkite tešlą ant viršaus ir dėkite kepti į orkaitę apie 45 min. arba, kol pyragas iškeps. Atvėsinkite.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Virga
2018-09-03 22:04
Skanus - toks tradicinis sviestinis - cukrinis pyragas. Ragavusiems vyrams labai patiko :) Kepiau su pilno grūdo avižiniais miltais - puikiai pavyko. Ir super greit užmaišomas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital