Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
500 gramų | vištienos šlaunelių mėsos (be odos ir kaulų) | |
500 mililitrų | pieno | |
2 vienetai | poro | |
250 gramų | pievagrybių | |
1 skardinė | konservuotų pupelių (naudojau BONDUELLE VAPEUR) | |
0.5 skardinės | konservuotų žirnelių (naudojau BONDUELLE) | |
50 gramų | sviesto | |
50 gramų | kvietinių miltų | |
2 šaukštai | grūdėtųjų garstyčių (arba 1 v.š. švelnesnių negrūdėtų) | |
1.5 šaukštelio | džiovintų čiobrelių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
šiek tiek | aliejaus | |
Viršui: | ||
500 gramų | bulvių | |
20 gramų | sviesto (tirpinto) | |
pagal skonį | druskos | |
Patiekiant: | ||
1 saujelė | petražolių |