Šventinis keksas

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Šventinis keksas
Autorius apie receptą: Žiemos šventėms - šventinis keksas, puoštas Kalėdų tematika. Palikite gabaliuką kekso Kalėdų Seneliui po eglute, jis tikrai apsidžiaugs ir paliks dosnių dovanų! Žiemos šventėms - šventinis keksas, puoštas Kalėdų tematika. Palikite gabaliuką kekso Kalėdų Seneliui po eglute, jis tikrai apsidžiaugs ir paliks dosnių dovanų! Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai kiaušinių
220 gramų sviesto (kambario temperatūros)
220 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukraus
1 vienetas apelsinų (žievelės)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
1 pakelis glajaus (balto)
pagal poreikį spanguolių
pagal poreikį pabarstukų
pagal poreikį cinamono lazdelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir druską išplakite iki purumo. Labai plonai įtarkuokite apelsino žievelę, išmaišykite. Po vieną įplakite kiaušinius. Įsijokite miltus ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite.
2.
Supilkite tešlą į kepimo formą.
3.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 min.
4.
Atvėsusį keksą apipilkite glajumi ir papuoškite.
Patarimai:
Kepimo forma 27x14cm.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital