Šventiniai sausainiai su vitaminais ir mineralais

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šventiniai sausainiai su vitaminais ir mineralais
Autorius apie receptą: Šventiniai skanumynai nebūtinai turi būti perkrauti cukraus ir kitų organizmui nepalankių priedų. Pasitelkiant kokybiškus, vitaminų ir kitų sveikatai naudingų medžiagų Šventiniai skanumynai nebūtinai turi būti perkrauti cukraus ir kitų organizmui nepalankių priedų. Pasitelkiant kokybiškus, vitaminų ir kitų sveikatai naudingų medžiagų turinčius ingredientus galima paruošti tokius pat gardžius, bet kur kas sveikesnius gardėsius. Kad būtų lengviau nuspręsti, kuo papuošti šventinį stalą, Galima naudoti įvairius riešutus, todėl kviečiame būti kūrybingus ir improvizuoti. Iš žemiau nurodytų ingredientų iškepsite 20–30 sausainių, priklausomai nuo pasirinktų formelių dydžio. (...daugiau) Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
100 gramų pekano riešutų
100 gramų migdolų
5 vienetai džiovintų datulių (be kauliukų, „Medjoul“)
pagal poreikį pieno (bet kokios rūšies)
40 gramų cukraus pudros
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
1 šaukštelis golden chlorella milteliai
0.5 šaukštelio malto cinamono
Glajui:
50 gramų cukraus pudros
pagal poreikį pieno (bet kokios rūšies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišykite riešutus, datules, cinamoną, "Golden Chlorella" miltelius, cukraus pudrą, citrinų sultis virtuviniame kombaine. Pamažu pilkite pieną, kol susidarys rupi tešla. Per ilgai nemaišykite tešlos, joje turi matytis riešutų gabalėliai.
2.
Anti miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite maždaug pusės centimetro storio tešlą. Galite naudoti miltus be glitimo, kukurūzų krakmolą arba cukraus pudrą. Iš tešlos išpjaustykite arba su formelėmis išspauskite sausainius ir sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
3.
Kepkite 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5–7 minutes, tuomet leiskite jiems visiškai atvėsti ir tik tada dekoruokite glaistu.
4.
Glaistui cukraus pudrą suberkite į dubenėlį. Pamažu pilkite pieną, kol susidarys tiršta masė. Skirtingų rūšių pienui reikalingas skirtingas pudros kiekis. Jei norisi spalvų, įdėkite maistinių dažų arba natūraliai dažančių priedų - aviečių sirupo, mėlynių, ciberžolių, „Golden Chlorella“ miltelių, kakavos. Papuoškite glajumi sausainius.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital