Šventinės silkės salotos su burokėliais ir avokadais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šventinės silkės salotos su burokėliais ir avokadais
Autorius apie receptą: Labai skani, rekomenduoju. Labai skani, rekomenduoju. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų sūdyta silkė (silpnai sūdytos)
500 gramų burokėlių (virtų)
2 vienetai avokadų (sunokusių, nedidelių)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas obuolių (rūgštesnio)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Padažui:
4 šaukštai majonezo (naudojau naminį)
4 šaukštai grietinės
1 pundelis krapų
0.5 šaukštelio garstyčių (neaštrių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Silkę supjaustyti juostelėmis arba nedideliais gabalėliais. Avokadą perpjauti pusiau, išskobti minkštimą, supjaustyti nedideliais gabalėliais, obuolį susmulkinti. Avokadą ir obuolį pašlakstyti citrinos sultimis.
2.
Svogūną susmulkinti.
3.
Padažui į dubenį dėti majonezą, grietinę, garstyčias.
4.
Krapus susmulkinti, suberti į dubenį su padažu, išmaišyti.
5.
Į dubenį sluoksniuoti salotas. Dėti silkės, tuomet svogūną, obuolį, burokėlius, pabarstyti druska, pipirais, užpilti 1 - 2 šaukštus padažo, paskirstyti per visą plotį. Sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital