Naminis majonezas be kiaušinių - taupus, greitai pagaminamas ir labai skanus!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Majonezas be kiaušinių
Autorius apie receptą: Vakar pirmą kartą išbandžiau šį majonezo receptą, kuriuo pasidalino mano kaimynė. Tikrai liuks, greitai gaminasi ir skonis super! Vakar pirmą kartą išbandžiau šį majonezo receptą, kuriuo pasidalino mano kaimynė. Tikrai liuks, greitai gaminasi ir skonis super! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 mililitrų aliejaus (neutralaus skonio)
100 mililitrų pieno
1.5 šaukšto citrinų sulčių
1.5 šaukštelio garstyčių (iš indelio)
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pieną ir aliejų supilti į vieną indą ir elektriniu trintuvu (vadinamu "blenderiu") trumpai suplakti keliant trintuvą aukštyn-žemyn, kol sutirštės. Tada įdėti garstyčias, įpilti citrinos sultis, suberti druską ir dar šiek tiek paplakti. Geriausia plakti siaurame inde, tik šiek tiek platesniame už trintuvo galvutę.
2.
Majonezą galima pagardinti kuo norite - įvairiomis žolelėmis, smulkintu česnaku, čili pipirais, kario milteliais, smulkintomis alyvuogėm. O kad nebūtų toks riebus, galima į jį įmaišyti 100 - 150 gramų natūralaus jogurto.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (9)
Grazke
2018-03-30 20:26
Pabandziau.na jau riebu,,,kad net skrandyje stovejo..meginau ipilti jogurto naturalaus,per rugstu...Ir man kazkodel pradzioje labai tirstas gavosi..sutirstejo dar daugiau kai cirtinos sulciu ipyliauTai pirmas kartas kai dariau,kita karta jau zinosiu ko daugiau o ka maziau deti,vis geriau negu is parduotuves . ATSAKYTI
Emilija
2018-03-30 21:14
Na tikras majonezas ir yra riebus, kaip Helmanz kad buna :) O tie visokie Vilnius, tai cia nuriebalintos lietuviskos majonezo interpretacijos :) Jeigu norite liesesnio, geriau maisykite ne su paprastu, o su graikisku jogurtu (jis tirstesnis, geresne konsistencija bus) ir rinkites ji Almos arba Pieno zvaigdziu, is mano praktikos - sitie du yra beveik nerugstus lyginant su kitais naturaliais jogurtais. ATSAKYTI
Genute
2018-01-25 15:28
O koks tas neutralus aliejus? ATSAKYTI
Vida
2018-01-25 18:37
Kuris neturi kvapo ir ryškaus skonio, pavyzdžiui rafinuotas rapsų ar rafinuotas saulėgrąžų, net ir su rafinuotu alyvuogių aliejumi pavyksta ATSAKYTI
Sigita
2017-10-29 21:30
na,merginos,kazka nenutaisiau....konsistencija puiki gavosi,bet neimanoma valgyti,nes labai kartus...Gal alieju kazkoki ypatinganaudojate?... ATSAKYTI
Erika
2017-10-31 16:41
O kokį aliejų naudojote? Nes darant naminį majonezą geriausiai tinka neutralaus skonio aliejai, kitaip būtent ir gali apkarsti ATSAKYTI
vitalija
2018-01-21 17:44
nedarykite iš alyvuogiu aliejaus jis duoda kartuma aš ir ant to pakliuvau,dabar darau iš obeliu aliejaus.
ATSAKYTI
Diana
2017-10-08 15:18
Pagardinau smulkintais saulėj džiovintais pomidorais, iškart skonio gero priduoda. ATSAKYTI
Lijana
2017-10-16 16:18
Super, man netgi skaniau nei pirktiniai! Ir sveikiau, aišku ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital