Natūraliai saldūs avižiniai batonėliai be cukraus

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Avižiniai batonėliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamas, labai skanus ir sveikuoliškas skanėstas. Nesudėtingai paruošiamas, labai skanus ir sveikuoliškas skanėstas. Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų avižinių dribsnių
200 mililitrų kokosų pieno
2 vienetai bananų (gerai prinokusių)
50 gramų anakardžių riešutų
50 gramų kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Avižinius dribsnius šiek tiek pasmulkinkite maisto smulkintuvu. Riešutus sumalkite. Bananus sutrinkite.
2.
Avižinius dribsnius išmaišykite su riešutais, bananais, kokoso drožlėmis ir kokosų pienu.
3.
Skardelę išklokite kepimo popieriumi ir paskirstykite masę.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių. Išimkite iš orkaitės, palikite atvėsti ir supjaustykite kvadratėliais. Laikykite šaldytuve.
AUTORIUS: Jolanta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Asta
2018-08-28 22:11
Kuo galima pakeisti bananą? ATSAKYTI
Vita
2018-08-31 14:07
Saldumui galite įdėti šiek tiek medaus arba klevų sirupo arba sutrinkite keletą šviežių datulių. Tik tokiu atveju kokoso pieno pilkite kokiais 100ml daugiau, kad nebūtų per sausai (nes bananas suteikia ir saldumo, ir konsistencijos). ATSAKYTI
Zehra
2018-06-21 02:47
Mano 8-metė dukra paruošė, man beliko tik i orkaite idėt. Abi labai dziaugėmės sveiku, skaniu ir labai lengvai paruošiamu skanėstu. Dėkui autorei uz puiku recepta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis