Kokosiniai šokolado gardėsiai be cukraus

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Sveiki kokosiniai šokoladiniai saldainiai be cukraus
Sveiki kokosiniai šokoladiniai saldainiai be cukraus
Sveiki kokosiniai šokoladiniai saldainiai be cukraus
Autorius apie receptą: Pastaruoju metu sumažinau vartojamo cukraus kiekį ir supratau, kokį didelį vaidmenį jis vaidina kasdieniuose maisto pasirikimuose. Žinojau, kiek cukraus suvartoju ir Pastaruoju metu sumažinau vartojamo cukraus kiekį ir supratau, kokį didelį vaidmenį jis vaidina kasdieniuose maisto pasirikimuose. Žinojau, kiek cukraus suvartoju ir stengiausi mažintą tą kiekį, bet tik pastaruoju metu pastebėjau, kad sveikesnius variantus pradedu rinktis net nesusimąstydama. Dar niekada mano cukraus poreikis nebuvo toks mažas! Galiu suvalgyti gabalėlį šokolado, nebaigdama viso pakelio, mano oda atrodo geriau, mano skrandis jaučiasi geriau, o žinojimas, kad tai sveikiau, pakelia man nuotaiką dar labiau! Sumažinti cukraus vartojimą ne taip sudėtinga, kaip gali pasirodyti! (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
Įdarui:
100 gramų kokosų pieno (riebaus)
70 gramų kokoso drožlių
20 gramų kokosų aliejaus
20 gramų klevų sirupo
Pagrindui:
140 gramų juodojo šokolado (naudojau 60%)
Papuošimui:
1 sauja kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įdaro ingredientus sumaišykite dubenėlyje ir atidėktie į šalį.
2.
Pagrindui ištirpinkite šokoladą garų vonelėje - šokoladą sudėkite į mažesnį dubenį, jį uždėkite ant didesnio dubens su vandeniu, taip kad mažesniojo dugnas neliestų vandens, kaitinkite vandenį, kol šokoladas ištirps.
3.
Į keksiukų formeles dėkite vienkartinių formelių, jų vidų apšlakstykite tirpintu šokoladu, kad uždengtų dugną. Tuomet dėkite įdaro ir prispauskite pirštais, kad įdaras pasiskirstytų tolygiai. Ant viršaus vėl šlakstykite šokoladu, tuomet pabarstykite kokoso drožlėmis.
4.
Pusvalandžiui dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Vėsioje ir sausoje vietoje galima laikyti savaitę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital