Keto takai su malta mėsyte (be gliuteno)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keto takai su malta mėsyte (be gliuteno)
Keto takai su malta mėsyte (be gliuteno)
Keto takai su malta mėsyte (be gliuteno)
Autorius apie receptą: Šį kart kviečiu išbandyti štai tokius sūrio tacos su aštria jautiena. Pilnai tinka keto mitybai, yra tokie skanūs. Jie tokio gerumo kaip mano legendinė keto lazanija - paragavę Šį kart kviečiu išbandyti štai tokius sūrio tacos su aštria jautiena. Pilnai tinka keto mitybai, yra tokie skanūs. Jie tokio gerumo kaip mano legendinė keto lazanija - paragavę daugiau nenori tradicinių ir rikiuojasi eilė prie keto adaptuotų. (...daugiau) Simona, yes_its_keto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų maltos jautienos
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
200 gramų čederio sūrio (tarkuoto)
3 šaukštai pomidorų padažo (be cukraus)
90 gramų kreminio sūrio
1 sauja petražolių (didelės)
1 sauja baziliko (didelės)
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį kajeno pipiro
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti jautieną, apkepti, įspausti česnaką, berti druską, dėti kreminį sūrį ir pomidorų padažą, berti žalumynus, kajeno pipirus ir maišant kaitinti ant vidutinės kaitros. Turi būti tirštas, aštrus įdaras.
2.
Į dubenį suberti čederio sūrį ir fermentinį, išmaišyti.
3.
Skardą ištiesti kepimo popieriumi, suformuoti plonus norimo dydžio sūrio diskelius, pirštais sulyginti kraštus.
4.
Ant sūrio diskelių dėti kepimo popieriaus lapą ir rankomis gerai suspausti, kad sūris suliptų tarpusavyje.
5.
Nuimti viršutinį kepimo popierių ir kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje 6 minutes.
6.
Leisti sūriui keletą minučių pravėsti, kad būtų galima formuoti rankomis, tačiau per ilgai nepalikti, nes sūris vėsdamas greitai kietėja.
7.
Ant gauto sūrio paplotėlio gausiai sudėti jautienos įdarą, susukti ir palikti dar kelioms minutėms pastovėti, kad sustingtų.
Daugiau keto draugiškų Simonos receptų ir mitybos patarimų rasite jos tinklaraštyje bei knygoje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital