Sūrio ir krabų putėsiai

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Sūrio ir krabų putėsiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g gorgonzolos sūrio
150 g maskarponės sūrio
200 g krabų mėsos
125 ml 35 % grietinėlės
16 g želatinos
2 kiaušinių baltymai
Šaukštas citrinos sulčių
5 lašai tabasko padažo
Druska
Riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krabų mėsą smulkiai supjaustome, pašlakstome citrinos sultimis ir paliekame pusvalandžiui pastovėti. Želatiną išbrinkiname nedideliame kiekyje šalto vandens. Tada ištirpiname garų vonelėje. Gorgonzolą sutriname šakute, sudedame į puodą ir užkaičiame, nustatę silpną kaitrą. Pamažu maišydami supilame grietinėlę, tabasco padažą. Maišome, kol masė tampa vienalytė. Nukaičiame. Sudedame susmulkintą maskarponę, kiaušinių baltymus, viską gerai išmaišome. Įmaišome krabų mėsą. Masę sudedame į formelę ir padedame kelioms valandoms šaltai, kad sustingtų. Formelę trumpam panardiname į šiltą vandenį ir išvožiame putėsius į lėkštę. Galima valgyti tiesiai is indelio. Puošiame riešutais.
AUTORIUS: Sonata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital