Autorius apie receptą:
Kai nesinori šašlykų ar mėsainių, bet norisi grilyje kepto, gardaus maisto, šie sumuštiniai tikrai bus verti dėmesio! Labai skanūs ir sotūs, o savo aromatu suvilios visus,
Kai nesinori šašlykų ar mėsainių, bet norisi grilyje kepto, gardaus maisto, šie sumuštiniai tikrai bus verti dėmesio! Labai skanūs ir sotūs, o savo aromatu suvilios visus, kurie bus šalia.
(...daugiau)(...mažiau)
Mantas Bartuševičius
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų
lašišos filė
2 vienetai
čiabatos
1 sauja
sūrio
(tarkuoto)
1 šaukštas
pesto padažo
1 vienetas
citrinų
pagal skonį
prieskonių žuviai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą apibarstyti žuvies prieskoniais, įvynioti į foliją ir iškepti.
2.
Čiabatas perpjauti horizontaliai, patepti sviestu ir paskrudinti.