Sotūs sumuštiniai su lašiša

AUTORIUS:
Mantas Bartuševičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sotūs sumuštiniai su lašiša
Sotūs sumuštiniai su lašiša
Sotūs sumuštiniai su lašiša
Sotūs sumuštiniai su lašiša
Sotūs sumuštiniai su lašiša
Sotūs sumuštiniai su lašiša
Sotūs sumuštiniai su lašiša
Sotūs sumuštiniai su lašiša
Sotūs sumuštiniai su lašiša
Autorius apie receptą: Kai nesinori šašlykų ar mėsainių, bet norisi grilyje kepto, gardaus maisto, šie sumuštiniai tikrai bus verti dėmesio! Labai skanūs ir sotūs, o savo aromatu suvilios visus, Kai nesinori šašlykų ar mėsainių, bet norisi grilyje kepto, gardaus maisto, šie sumuštiniai tikrai bus verti dėmesio! Labai skanūs ir sotūs, o savo aromatu suvilios visus, kurie bus šalia. (...daugiau) Mantas Bartuševičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų lašišos filė
2 vienetai čiabatos
1 sauja sūrio (tarkuoto)
1 šaukštas pesto padažo
1 vienetas citrinų
pagal skonį prieskonių žuviai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą apibarstyti žuvies prieskoniais, įvynioti į foliją ir iškepti.
2.
Čiabatas perpjauti horizontaliai, patepti sviestu ir paskrudinti.
3.
Paskrudusią čiabatą ištepti pesto padažu, ant viršaus uždėti iškeptą susmulkintą lašišą. Viską apšlakstyti citrinos sultimis.
4.
Ant viršaus pabarstyti sūrio ir sumuštinį dar kartą įdėti į grilį. Kepti, kol sūris išsilydys.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital