Sumuštiniai su avokadu ir voveraitėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sumuštiniai su avokadu ir voveraitėmis
Autorius apie receptą: Tikras gardumėlis. Skanaus! Tikras gardumėlis. Skanaus! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas avokadų (nedidelio arba 0.5 didesnio)
4 riekelės čiabatos (arba kitos duonos)
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal poreikį voveraičių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį parmezano sūrio
pagal poreikį kreminio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duonos riekeles paskrudinti sausoje keptuvėje iš abiejų pusių iki kol apskrus. Jei turite, galite skrudinti duonos skrudintuvu. Ant atvėsusių duonos riekelių užtepti kreminį sūrį.
2.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, išskobti minkštimą ir supjaustyti griežinėliais, sudėlioti ant duonos riekelių, pabarstyti druska, pipirais.
3.
Voveraites nuvalyti. Keptuvėje ištirpinti sviestą, dėti voveraites ir susmulkintus svogūnų laiškus, kepti iki kol voveraitės suminkštės ir iškeps.
4.
Paruoštas voveraites dėti ant avokadų, užtarkuoti parmezano sūrio ir ragauti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital