Sultingi žuvies maltinukai be miltų

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sultingi žuvies maltinukai be miltų
Autorius apie receptą: Minkšti, sultingi ir labai skanūs maltinukai. Minkšti, sultingi ir labai skanūs maltinukai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų žuvies (menkės, lydekos ar kitos baltos)
250 gramų lašišos
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai avižinių dribsnių (smulkių, apytikriai)
1 vienetas svogūnų
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
pagal poreikį grietinėlės (neriebios)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvies file supjaustyti ir dėti į dubenį.
2.
Krapus ir petražoles susmulkinti, svogūną smulkiai supjaustyti.
3.
Į dubenį su žuvimi įmušti kiaušinius, įberti avižinius dribsnius, druską, pipirus, krapus, petražoles, svogūną, įpilti grietinėlės, tik nepadauginkite, pilkite tiek, kad faršas nebūtų per skystas, tuomet viską sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
4.
Paruoštą faršą dėti į šaldytuvą maždaug 1 valandai.
5.
Rankas padrėkinti vandeniu ir iš faršo formuoti maltinukus.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti ir dėti maltinukus, kepti po kelias minutes iš abiejų pusių iki kol iškeps.
7.
Patiekti su norimo garnyru ar salotomis. Mes valgėme su apkeptomis bulvėmis ir troškintu kalafioru su špinatais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital