Sultingi paukštienos kukuliukai su baltu padažu keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Vištienos kalakutienos kukuliukai baltame padaže
Autorius apie receptą: Šie kukulaičiai gavosi labai skanūs, minkšti ir sultingi. Jie puikiai tiks pietums ar vakarienei. Šie kukulaičiai gavosi labai skanūs, minkšti ir sultingi. Jie puikiai tiks pietums ar vakarienei. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų maltos kalakutienos (arba kitos mėsos)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
pagal skonį prieskonių paukštienai
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį prieskoninių žolelių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
400 mililitrų sultinio
200 mililitrų grietinėlės (naudojau 12%)
1 šaukštas miltų
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kalakutienos faršą įmušiau kiaušinius, sudėjau džiūvėsėlius, smulkintą svogūną, pagardinau prieskoniais, druska ir išmaišiau.
2.
Suformavau kukulaičius ir apkepiau keptuvėje įkaitintame aliejuje iš visų pusių.
3.
Į keptuvę, kurioje kepė kukulaičiai, įdėjau sviesto, o jam ištirpus subėriau miltus ir išmaišiau. Galiausiai supyliau sultinį, grietinėlę. Kai padažas pradėjo tirštėti, sudėjau kukulaičius ir juos trumpai apkepiau.
4.
Pagardinam prieskoninėm žolelėm ir patiekiam su mėgstamu garnyru.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Marija
2019-04-29 19:02
labai skanus patiekalas! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital