Sultingi maltinukai su kopūstais

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Kotletai su kopūstais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti ir sultingi kotletukai be miltų! Kotletai pavyksta labai skanūs, juos noriai valgo ir suaugę, ir vaikai, ir nė vieni neatspėja, kad juose slepiasi varškė. Receptą radau Minkšti ir sultingi kotletukai be miltų! Kotletai pavyksta labai skanūs, juos noriai valgo ir suaugę, ir vaikai, ir nė vieni neatspėja, kad juose slepiasi varškė. Receptą radau Youtube, patobulinau pagal šeimos skonį ir jis tapo vienu mėgstamiausių mūsų šeimoje. (...daugiau) Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų kiaulienos faršo (arba vištienos)
200 gramų kopūstų
90 gramų varškės (drėgnesnės, pusė kvadratinio pakelio)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas krakmolo
1 skiltelė česnako
0.5 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio (ar kitokių mėgstamų žolelių)
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę šakute ištrinti su kiaušiniu.
2.
Kopūstą supjaustyti kuo mažesniais gabalėliais ir juos dar pagniaužyti rankomis, kad kopūstas suminkštėtų.
3.
Į mėsą berti druską, pipirus, raudonėlį, įspausti česnaką. Dėti varškės masę, kopūstus, berti krakmolą. Viską labai gerai išmaišyti.
4.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinti šiek tiek aliejaus.
5.
Drėgnomis rankomis gnybti mėsos masės, delnais formuoti kotletuką ir kepti keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus, o vidus iškeps.
Patarimai:
Kepti galima ir orkaitėje - suformuotus kotletus reikėtų dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 - 30 minučių, priklausomai nuo kotletų dydžio.
Mėsa geriausia malti namuose, bet galima pirkti ir jau sumaltą, kad būtų kuo mažiau priemaišų.
AUTORIUS: Kotryna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Vilma
2023-06-09 00:59
Ar galima melyna kopusta tarkuoti,idomu ar skirsis skonis? ATSAKYTI
Laima
2023-05-02 18:12
Superiniai maltinukai ATSAKYTI
Karolina
2023-03-01 20:59
Žiauriai geri, dar tokie purūs niekad nėra man gavęsi. Ačiū, visad dabar taip darysiu ATSAKYTI
Evaldas
2023-02-05 02:15
Labai skanus gavosi! Aciu uz recepta. ATSAKYTI
Auksė
2022-10-27 17:31
Labai skaniai atrodo ATSAKYTI
Rina
2021-12-20 05:03
Puiki uzkandele! ATSAKYTI
Gitana
2020-09-11 16:46
Super ATSAKYTI
Nijolė.
2020-09-10 18:17
Ir kam dar varške diėti,juokinga. ATSAKYTI
sypsenele
2020-09-14 07:24
nebandzius, nezinosi....as visada i kotletus dedu varskes, gaunasi suldingi ir purus... ATSAKYTI
Nejuokinga
2023-02-23 21:03
Gerb. Nijole, mums pavyzdžiui gal juokinga, kad jūs nemokate lietuvių kalbos ir bijote naujovių virtubėje, ir dar visa tai demonstruojate viešai. Juk niekas neverčia jūsų gaminti nei šio, nei kitų patiekalų - ir jums tikrai nebūtina komentuoti visko, ką matote. Kitą kartą tiesiog "praeikite pro šalį", jei jums nepatinka/neįdom ir juokitės kažkur kitur :) ATSAKYTI
Kristina
2023-04-21 21:51
Kiekviena nuomonė reikalinga, ar ji negatyvi ar kitokia. Nes būtent, po tokiu komentaru gali sulaukti vertingo atsakymo. Bent jau man, tai labai pravertė. Niekada, nebūčiau pagalvojusi, kad varškė, būtent faršui suteikia minkštumo ir purumo. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital