Sultingi lašišos kepsneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sultingi lašišos kepsneliai
Autorius apie receptą: Labai skanūs. Patiekti su norimu garnyru ar salotomis. Labai skanūs. Patiekti su norimu garnyru ar salotomis. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų lašišos filė
1 vienetas kiaušinių (didesnio)
40 mililitrų grietinėlės, liesos (apytikriai)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 šaukštai kukurūzų krakmolo (apytikriai)
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną susmulkinti, lašišos filė supjaustyti smulkiais gabaliukais. Nereikia malti ar trinti trintuvu.
2.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti svogūną ir apkepti, kol suminkštės.
3.
Atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio.
4.
Į dubenį sudėti lašišos filė, dėti kiaušinio trynį, atvėsusius svogūnus, berti druską, pipirus, krapus, krakmolą, įpilti grietinėlę ir gerai išmaišyti. Paruoštą masę palikti pastovėti 30 minučių.
5.
Dubenyje iki standumo išplakti kiaušinio baltymą. Iš paruoštos masės formuoti kepsnelius ir kiekvieną apvolioti išplaktame kiaušinio baltyme.
6.
Paruoštus kepsnelius kepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital