Sultingi kotletai morkų padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sultingi kotletai morkų padaže
Sultingi kotletai morkų padaže
Sultingi kotletai morkų padaže
Autorius apie receptą: Be galo skanūs, sotūs, aromatingi ir lengvai paruošiami. Beje, jei padažas labai sutirštės, įpilkite vandens. Idėją radau vienoje tv laidoje, patiekalą gamino Lina iš Be galo skanūs, sotūs, aromatingi ir lengvai paruošiami. Beje, jei padažas labai sutirštės, įpilkite vandens. Idėją radau vienoje tv laidoje, patiekalą gamino Lina iš Nėra blogo oro tinklaraščio, tik adaptavau pagal savo skonį. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Mėsai:
1 kilogramas maltos kiaulienos (arba jautienos, apytikriai)
1 vienetas kiaušinių (didesnio arba 2 mažesnių)
1 vienetas bulvių (didesnės arba 2 mažesnių)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis prieskoninių žolelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
pagal poreikį džiūvėsėlių
Padažui:
1 litras sultinio (apytikriai)
1 vienetas morkų (didesnės arba 2 mažesnių)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai grietinės (apytikriai)
1 šaukštas kvietinių miltų
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal skonį sviesto
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulvę ir svogūną sutarkuoti smulkia tarka, dėti į dubenį. Tuomet dėti maltą mėsą, berti prieskonines žoleles, pipirus, druską ir gerai išmaišyti.
2.
Į masę įmušti kiaušinius ir dar kartą gerai išmaišyti. Iš paruoštos masės rankomis suformuoti kotletus, juos išvolioti džiūvėsėliuose.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti kotletus ir kepti iš abiejų pusių iki kol iškeps. Iškeptus kotletus sudėti į lėkštę ir trumpam atidėti.
4.
Padažui susmulkinti svogūną, morkas sutarkuoti.
5.
Į keptuvę pilti aliejų, dėti sviesto, ištirpinti, suberti svogūną ir morkas. Berti miltus ir viską kartu maišant pakepti iki kol morkos pradės minkštėti.
6.
Tuomet supilti sultinį, sudėti grietinę ir išmaišyti. Į padažą sudėti kotletus, berti druską, išmaišyti ir troškinti apie 5-7 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital