Sultinga šventinė antis su kopūstais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sultinga šventinė antis su kopūstais
Sultinga šventinė antis su kopūstais
Sultinga šventinė antis su kopūstais
Autorius apie receptą: Garantuotai minkšta ir sultinga raugintais kopūstais kimšta antis. Visada pavyksta ją pagaminti tobulai. Antis iškeps skani ir sultinga, o viršus apskrudęs. Garantuotai minkšta ir sultinga raugintais kopūstais kimšta antis. Visada pavyksta ją pagaminti tobulai. Antis iškeps skani ir sultinga, o viršus apskrudęs. Simona, yes_its_keto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2.5 kilogramo anties
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis maltų lauro lapų
Įdarui:
600 gramų raugintų kopūstų
400 mililitrų vandens (arba sultinio)
150 gramų rūkytų lašinių (arba rūkytos šoninės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenėlį pilti aliejų, įspausti česnaką, berti džiovintą raudonėlį, druską, pipirus, lauro lapus ir išmaišyti. Paruoštu mišiniu ištepame antį ir paliekame bent pernakt, galite taip laikyti parą ar dvi.
2.
Ruošiame įdarą: susikapojame lašinukus ir kepiname juos iki apskrus. Sudedame raugintus kopūstus, užpilame vandeniu ir troškiname apie 20 minučių.
3.
Antį prikemšame kopūstais, dedame į kepimo maišą. Kad gražiai iškeptų, prieš tai dar suriškite kojytes ir sparnelius.
4.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių orkaitėje 30 minučių, tuomet sumažiname kaitrą iki 160 C laipsnių ir kepame 2 su puse valandos (1 kg anties - 1 val. kepimo).
5.
Anties riebalus iš kepimo maišo supilkite į padažinę ir patiekite šalia.
Daugiau keto draugiškų Simonos receptų ir mitybos patarimų rasite jos tinklaraštyje bei knygoje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital