Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Bulvės
Bulvių prieskoniai
Aliejus
Pipirai
Kefyras arba pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskutame, nuplauname ir supjaustome juostelėmis. Kepame įkaitintame aliejuje, nuolat pavartant ir pabarstant bulvių prieskoniais, kol suminkštės. Iškepusias bulves patiekiame su kefyru arba pienu. Skanaus :)
Skanesnes keptos bulves bus jei kepsit ne ant aliejaus, o ant lasinuku :) Reikia susipjaustyti lasinukus ir juos apkepinti sausoje keptuveje, kad paleistu riebalus, tada sudeti bulves, svoguna ir pries pat baigiant kepti druskyte :) Sis variantas nerealus, nera net ko lyginti su aliejuj keptom. Bent as isbandzius aliejiniu visai nebenoriu :)
ATSAKYTI