Štrudelis su varške ir svarainių džemu

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Štrudelis su varške ir svarainių džemu
Autorius apie receptą: Siūlau nuostabų pyragą smaližiams, kuriems patinka daug įdaro. Siūlau nuostabų pyragą smaližiams, kuriems patinka daug įdaro. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų vandens
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai augalinio aliejaus
1 šaukštas cukraus
5 gramai sodos
1 žiupsnis druskos
Įdarui:
200 gramų varškės
70 gramų svarainių uogienės
50 gramų graikinių riešutų
Aptepimui:
50 gramų sviesto (tirpinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį suberti miltus, cukrų, druską, soda. Gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir įpilti aliejaus. Po truputį pilti vandenį. Užminkyti tešlą. Tešla neturi lipti prie rankų.
2.
Suvynioti į plėvelę ir duoti pailsėti val.
3.
Įdarui riešutus sukapoti.
4.
Varškę sumaišyti su svarainių džemu ir kapotais graikiškais riešutais.
5.
Tešla iškočioti labai plonai į stačiakampį. Aptepti įdaru ir susukti vyniotinį. Aptepti tirpintu sviestu.
6.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 min. Kepimo metu dar kelis kartus patepti tirpintu sviestu.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital