Špinatų ir braškių salotos su vištienos kumpeliu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Špinatų ir braškių salotos su vištienos kumpeliu
Autorius apie receptą: Ne už kalnų ir gražiausia pavasario šventė Velykos. Dauguma šeimininkių suka galvą, ką padėti ant stalo, kuo vaišinti artimiausius žmones ir draugus. Tačiau jau praėjo tie Ne už kalnų ir gražiausia pavasario šventė Velykos. Dauguma šeimininkių suka galvą, ką padėti ant stalo, kuo vaišinti artimiausius žmones ir draugus. Tačiau jau praėjo tie laikai, kai stalai lūžta nuo maisto gausos, o jo dar lieka net kelioms dienoms. Mielos šeimininkės, atsipalaiduokite ir mėgaukitės šventėmis, jų laukimu, o ant stalo lai būna mažiau maisto, nei per daug. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų špinatų (jaunų lapelių)
100 gramų vištienos (naudojau "Vilniaus paukštynas" tradicinį virtą vištienos krūtinėlės filė kumpelį)
10 vienetų braškių (šviežių)
50 gramų kietojo sūrio (naudojau Parmezaną)
2 šaukštai balzamiko kremo
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Špinatus nuplaukite, nusausinkite. Braškes nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais.
2.
Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis, o parmezaną sutarkuokite daržovių trintuve drožlėmis.
3.
Viską sumaišykite, pagardinkite druska bei pipirais.
4.
Užpilkite kreminiu balzamiko padažu ir iškart patiekite.
RECEPTO DRAUGAS: Vilniaus Paukštynas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital